“Ik heb Adleones benaderd met de vraag, of Annemarie ook iets voor mij kan betekenen, als het gaat om ‘afvallen’ met hypnose of evt. ‘virtuele maagband’. Zij heeft mij bewust gemaakt dat ik kan wat ik wil. Door afspraken met haar en mijzelf te maken, ondersteund met hypnosesessies, ga ik mijn overgewicht de baas worden. De sessies hebben voor mij heel positief bijgedragen.”

Henk E., 62


“Het was erg prettig om mijn persoonlijke uitdagingen te bespreken in een veilige omgeving waarin ik het gevoel had dat ik serieus genomen werd. Annemarie heeft me tips en een frisse blik gegeven voor een aantal zaken die ik normaal gesproken niet snel met anderen zou delen. Dit heeft me erg geholpen om de toekomst met vertrouwen tegemoet te zien. Voor degenen die twijfelen of hypnotherapie niet te ‘zweverig’ is en of het wel iets voor hen is, zou ik zeggen: probeer het gewoon!”

Anne, 24


“De behandeling heeft goed geholpen. in trance zijn is best apart. Het voelt alsof je slaapt , maar toch alles meemaakt.

Mijn onderbewuste is op een ander spoor gezet en het gaat nu veel beter met mij. Dit had ik 20 jaar eerder moeten doen.

Annemarie heeft mij heel goed geholpen. Heel erg bedankt.”

E.E. uit Ede


“Annemarie, dank je wel voor de begeleiding op mijn reis naar mijzelf. Mijn avontuurlijke zelf. Op deze reis heb ik weer mogen leren om contact te maken met mijn gevoel, gevoelens en emoties. Tijdens en door de reis lukt het steeds beter om mijzelf te zijn. Dat voelt misschien nog waardevoller dan dat het ongemak van PDS (prikkelbare darmsyndroom) er bijna niet meer is. PDS is getransformeerd van een monster tot een vriend.

Je hebt mij geholpen bij het verwerken van pijnlijke ervaringen, door aandachtig en zonder oordeel te luisteren naar wat er in mij omging, en op avontuur te gaan en deze ervaringen te ontmoeten in hypnotherapie. Bevroren angsten, frustraties en prikkelbaarheid konden gaan stromen, waardoor de energie van inspiratie voelbaar werd. We hebben de therapie afgerond, maar mijn avontuurlijke reis gaat verder, met een rugzak gevuld met inzichten en minder ballast.

Ik wens jou ook een heel mooie reis, en graag tot ziens!

Ps. Ik hoop dat dit verhaal er aan bijdraagt dat mensen contact met je opnemen bij PDS, andere ongemakken of psychosomatische aandoeningen, óf gewoon om weer thuis te komen bij zichzelf.”

Bert V.


“Je hebt therapeuten en je hebt therapeuten die volledig vanuit hun hart werken met veel plezier, gevoel en aandacht en Annemarie behoort ongetwijfeld voor mij tot deze laatste!
Wat een fijne plek als je therapie wilt gaan volgen en dan bij haar terecht komt! Iets met een warm bad.. 🙂

Samen met haar werk je naar iets toe stap voor stap , gesteund door goede begeleiding en geduld zonder dat er ook maar iets geforceerd word. Ze geeft je echt de ruimte en aandacht en ik heb me nooit in de steek gelaten gevoeld. Als ik hoor wanneer iemand op zoek is naar hulp dan raad ik diegene altijd Annemarie aan. Ik ben gewoon helemaal tevreden en ben heel blij dat ik bij haar in therapie ben geweest en dat ik ook veel van haar heb mogen leren!”

M. de R.


“Ik heb veel gehad aan de hypnotherapie bij Annemarie. De sessies verliepen op een prettige, nonsense manier, en hadden/ hebben een groot diepgaand effect. Hypnose bleek helemaal niet eng, en na elke sessie ervoer ik een diepe ontspanning, die nog een tijdje doorwerkte. Annemarie is een prettige, ervaren therapeute, en gelukkig helemaal niet ‘zweverig’.”

TbS., vrouw


“In november 2019 ben ik gestart bij Annemarie. Ik had al langer het idee om te starten met hypnotherapie omdat ik het gevoel had dat er iets niet lekker zat maar dat dit er tijdens gesprekken met een psycholoog niet uit kwam. Dat er dingen waren die in mijn meer onderbewust zijn niet lekker zaten.

Na wat rond gekeken te hebben en gemaild te hebben naar diverse hypnotherapeuten kwam ik bij Annemarie uit. Een mooie duidelijke site, niet zweverig en snel een antwoord op mijn mails. Het gaf een prettig gevoel.

Toen ik de vragenlijst voor aanvang kreeg werd ik meteen hard aan het werk gezet. Maar het was een fijne start. Annemarie wilde weten wat ik verwachte en is hier later ook telkens op terug gekomen. Het werd een traject waarbij ik langer dan ik dacht bezig was.

Er waren niet alleen hypnose sessie, maar ook andere technieken werden ingezet. Elke sessie heb ik als waardevol ervaren. Waarbij ik bij eerdere gesprekken met een psycholoog veelal de vraag hoorde wat denk jezelf, bleef deze vraag bij Annemarie uit. Ik kreeg duidelijke feedback, er werd teruggekoppeld wat ik zei en daar werd verder op in gegaan.

Na een aantal maanden kwamen we samen tot de conclusie het traject is klaar. Niets geen voor de zekerheid nog en extra sessie, Annemarie gaf me het vertrouwen mee dat ik het zelf kon.

En zo is het. Wat er is gebeurd, ik inzicht gekregen in wie ik ben, in wat ik heb mee gemaakt en vooral welke impact dit op mij heeft gehad. Ik werd me daar nu pas bewust van. Ik kreeg handvatten mee om hier mee om te gaan en om me staande te houden. En het werkt. Ik heb er enorm veel aan gehad. Het was intensief, maar ook erg mooi.

Dankbaar kijk ik terug op dit mooie traject.”

Tom uit Ede


“Voor mij was de hypnotherapie een eye-opener. Met haar stem begeleidt Annemarie je naar je kern om van daaruit het probleem aan te pakken en daarna wordt de oplossing vanzelf duidelijk. Een aanrader voor eenieder die vanuit gevoel wil groeien/ leren/ helen.”

N.S., vrouw


“Annemarie heeft mij, met haar kunde, ervaring en inlevingsgevoel, weer op het juiste pad gekregen, nadat ik het gevoel had dat ik mijzelf kwijt was geraakt. Ik voel mij nu, sinds lange tijd, in contact met mijzelf en dat voelt ontzettend goed! Bedankt Annemarie!”

C.C.G. uit Rhenen, 47


“Ik heb de behandelingen als zeer positief ervaren, omdat u snel kon handelen en direct handvaten gaf voor mijn probleem. Mijn probleem heb ik door praktische tips beter onder controle. Hierdoor heb ik meer rust en kalmte kunnen ontwikkelen in mijn leven.”

E.V., man


Na constatering PDS door de huisarts heb ik diverse wegen bewandeld en uiteindelijk bij Annemarie terecht gekomen voor behandeling van mijn PDS klachten.

In totaal ben ik bij Annemarie 4 maanden onder behandeling geweest.
Tijdens de behandelingen heb ik een aantal ontspanningsoefeningen van haar mogen leren en heeft ze diverse visualisaties voor mij gemaakt.

Deze oefeningen helpen mij nog steeds om te ontspannen waardoor mij klachten afnemen en ik ‘s nachts beter kan slapen.

Annemarie is een intelligente, rustige en hartelijke vrouw en een kei op haar vakgebied.

Ik ben dan ook dankbaar voor hetgeen zij mij geleerd heeft.

E.., man


“Onbewust ben ik afgelopen periode langzaamaan de weg kwijt geraakt. Door de hoge werkdruk en de vele negativiteit om mij heen merkte ik dat ik niet meer kon ontspannen, onrustig was en het niet meer kon overzien. Ik voelde me depressief, wist niet meer wat mijn grenzen waren en zat ik tegen een burn-out aan zonder dat ik dat door had.

Ik werd getipt om eens contact op te nemen met Annemarie. Door haar werkwijze ben ik weer in balans gekomen en kan ik de zaken weer beter op een rijtje zetten. Mijn eigenwaarde en zelfvertrouwen heb gelukkig weer terug. Dat zetje in de rug en de prettige therapie die Annemarie heeft toegepast had ik nodig en heeft mij veel gebracht.”

Wouter


“5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen
Annemarie heeft een warme, rustige uitstraling en een prettige volledige aandacht waardoor ik me direct op mijn gemak voelde. Ze weet tijdens de sessies de juiste vragen te stellen waardoor er snel meer duidelijkheid ontstaat over dieper liggende gevoelens. Ook geeft ze tips mee en geluidsopname om deze thuis te gebruiken, deze zijn zeker van meerwaarde voor mij”

M.vd V.


“Ik ben bij Annemarie terecht gekomen met behoorlijke spanning en piekerklachten.
Al heel snel kreeg ik het gevoel dat ze wist wat ik voelde, waar de klachten vandaan kwamen en dat ik bij Annemarie op het juiste adres was . Haar behandelingen zijn erg helpend en ze neemt alle tijd om de hypnotherapie uit te voeren. Daarnaast is ze altijd beschikbaar via de app om vragen te beantwoorden en ook dat heb ik als zeer prettig ervaren.

Naast de hypnotherapie kreeg ik ook online aanvullingen voor thuis. Al met al voor mij het juiste adres op het juiste moment van mijn klachten. Annemarie bedankt voor je enorme betrokkenheid en hulp.”

AvS, 48 jaar.